Servis +420 606 970 767

Představení společnosti

Divize Ošetřovatelství se specializuje na dodávky zdravotnické techniky v oblasti nemocnic, domovů důchodců, a sociální péče. Nedílnou součástí divize je projekce a servis s nezbytným zázemím včetně skladu náhradních dílů a spotřebního zboží.

Ošetřovatelství

Ošetřovatelství je zaměřené zejména na řešení problémů, které vycházejí především z pracovní náplně sestry. Cílem je zlepšení zdravotního stavu pacienta/klienta.
Společnost MGVIVA nabízí komplexní portfolio, které pomáhá dosáhnout lepších životních podmínek a snaží se o bezpečnější a důstojnější život.

Hygiena

Hygiena se dá označit za preventivní medicínu, za snahu, jak se vyhnout onemocnění, a jak zlepšovat vlastní zdravotní stav, aby bylo zabráněno snadnému rozvoji chorob. Společnost MGVIVA a.s. nabízí ucelenou nabídku přístrojů, které předcházejí nozokomiální infekci v ošetřovatelské péči a to zejména v nemocnicích, domovech pro seniory a ostatních zdravotnických centrech.

Rehabilitace

Rehabilitační lékařství se specializuje na prevenci, diagnostiku a léčbu poruch pohybového aparátu z různých příčin (degenerativních, poúrazových, vývojových, neurologických apod.).
V našem portfoliu naleznete přístroje od renomovaných výrobců, kteří kladou důraz na kvalitu a technické zpracování.
Společnost MGVIVA a.s. je v této oblasti považována za leadra v rehabilitační technologii a každoročně rozšiřuje sortiment o další novinky v této oblasti.